Alliums kopen

De allium (sierui) is een erg herkenbare plant: een vrolijk gekleurde bol op een dunne stengel, eigenlijk net een soort lolly. Waarschijnlijk associëren veel mensen uiensoorten niet snel met sierplanten, maar dat zijn deze alliums zeker. Het zijn echte voorjaarsbloeiers die eigenlijk niet mogen ontbreken in de tuin, als u het aan ons vraagt. Ze zijn elegant en voeren overal (letterlijk) de boventoon. U kunt kiezen voor alliums met grote bloembollen of wat eenvoudigere versies. Hoe dan ook is het verstandig uw alliumbollen aan te schaffen op Fluwel.nl. Waarom? Omdat wij alles weten over bloembollen en onze expertise graag met u delen.

Alliums kopen doet u op Fluwel.nl. Alliums verkopen goed, omdat zij vrij eenvoudig te verzorgen zijn. Het enige wat zij vereisen is een zonnige plek in de tuin en een redelijk vochtige bodem. Geef ze dus water wanneer de grond te droog wordt, ook na de bloei. Alliums zijn ook erg geschikt om in een vaas te zetten. Zo’n majestueuze bos bloemen uit eigen tuin, wie wil dat nu niet in zijn woonkamer of keuken hebben staan? U kunt er nog altijd een ander een plezier mee doen. Het enige nadeel wat mensen aan alliums ondervinden is dat zij een uiengeur afscheiden. Dit aroma houdt echter wel weer ongedierte op een afstand. Alliums beschermen zichzelf dus tegen gevaar.

Allium online op Fluwel.nl
Alliums prachtige bloembollen
Uitgebreid assortiment alliums

Allium online op Fluwel.nl

Deze prachtige bloembollen kunt u op Fluwel.nl terugvinden, helemaal bovenaan de lijst. Wij hebben een redelijk uitgebreid assortiment alliums die er allemaal weer heel verschillend uitzien en daarom iets unieks toevoegen aan uw tuin. De prijzen kunnen soms wat afwijken, maar dit komt omdat er zich ook zeldzame soorten in ons assortiment bevinden die u op weinig andere plekken zult vinden. Juist de combinatie van klassiekers en zeldzamere soorten maakt dat ons assortiment speciaal is. Daardoor is onze site aantrekkelijk voor zowel beginnende tuiniers als echte kenners die op zoek zijn naar iets specifieks. Onze prijzen zijn interessant voor iedere portemonnee. Wij laten onze klanten absoluut niet de hoofdprijs betalen. Verder selecteren wij voor u altijd de mooiste en grootste bollen die wij tot onze beschikking hebben. U kan bij sommige kwekers namelijk nog weleens opgelicht worden, maar wij zijn niet zomaar de eerste de beste.

Naast foto’s van hoogstaande kwaliteit en uitgebreide informatie vindt u op onze site ook reviews en artikelen van zowel klanten als de kwekers zelf. Persoonlijke verhalen zijn altijd overtuigender dan wat wij u verder kunnen vertellen. U kunt onder andere lezen wat de ervaring van klanten was met bepaalde bloembollen, of wat de favoriete bollen zijn van de kwekers. Eigenlijk is dit een soort facebook speciaal voor bloembollen, alleen dan met informatie waar u wel wat aan heeft en zonder selfies. Mooier kan haast niet, toch?

Wij zijn erg trots op onze verzameling alliums, maar zoals u vast wel door had, zijn dit niet onze enige bloemen. Bekijkt u vooral ook eens onze tulpen, narcissen, amaryllissen, dahlia's of lelies. Voor elke bloemenliefhebber hebben wij wel iets in de aanbieding (en de mensen die zeggen niet van bloemen te houden, mogen na het zien van ons assortiment hun mening nog aanpassen).